Raily dalam Mega Utusan Malaysia

Utusan Malaysia

assalamualaikum….

Alhamdulillah.. pada 20 Ogos 2015 lepas produk Raily bersama founder Pn. Hidayah telah masuk dalam surat khabar mega Utusan Malaysia. sekalung tahniah di ucapkan. bermula dari situ pihak HQ banyak menerima panggilan dari orang ramai untuk mencuba sendiri produk raily iaitu CCCR dan FMS. sehingga ke hari ini pun masih menerima panggilan untuk order. Terima kasih kepada customer yang beli dan ingin memcuba produk keluaran Raily.

Maaf juga kepada customer yang lambat menerima feedback daripada pihak HQ. insyaALLAH kami akan berikan layanan secepat mungkin kepada anda.  

,

Pegang Kata-Kata Dan Janji Kami

janji

Hai semua..
nak memperkenalkan kepada semua satu cream yg ckup sempurna bila dipakai.. Satu fenomena yg jarang2 kite jumpa gabungan COLLAGEN dan bahan2 aktif semulajdi di dlm satu cc cream dan di tambah pula dengan kehadiran SPF 50++

Wahhhh !!! Rugi jika anda belum lagi MENDAPATKANNYA 😀😀😀 Impianmu pasti menjadi nyata dengan COLLAGEN CC CREAM by RAILY

Lepas ni jangan TERKEJUT jika ada yg menegur anda

————————————–
PEGANG KATA-KATA DAN JANJI KAMI
————————————–
Dengan COLLAGEN CC CREAM anda TIDAK lagi memerlukan
day krim
sun block
bedak compact

Hanya dengan COLLAGEN CC CREAM anda mampu cantik persis artis korea glowing dan flawless gtu

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Adakah anda tergolong dalam

selalu di tegur kerana wajah kusam dan tidak bermaya
tidak banyak mempunyai masa utk bersolek
selalu di tegur kerana muka berminyak
di tegur kerana cela dan parut2 jerawat
menghadapi masalah jeragat
bosan dengan kehadiran jerawat
mempunyai masalah lingkaran gelap di bawah mata

Kini anda boleh mengucapkan selamat TINGGAL kepada MASALAH di atas kerana

COLLAGEN CC CREAM adalah penyelesaianNYA.. Anda mampu cantik hanya dengan 15 minit slepas memakai Collagen cc cream..
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Memperkenalkan kepada anda COLLAGEN CC CREAM

Moisturizing + sun screen + whitening + makeup = all in ONE
merawat kulit wajah dari dalam
menganjalkan kulit wajah
menutup cela dan pigmentasi di wajah
memutihkan kulit wajah
melindungi wajah dari sinar uv dengan kandungan SPF yg tinggi
melembap dan menyegarkan wajah
menghilangkan parut di wajah
memudar dan menghilangkan bintik-bintik hitam

Dan yg penting COLLAGEN CC CREAM dapat bertahan sehingga 8 ke 10 jam tanpa was-was

””Kini masalah kulit wajah ?? Bukan lagi masalah anda ”’

Bayangkan jika ada
yg tegur perubahan wajah anda
yg berkata anda persis artis di luar sana
yg bertanya tentang produk apa yg anda guna

Kini anda boleh miliki wajah persis artis korea
anda lebih yakin dengan diri sendiri utk berdepan dengan org ramai


Offer kepada anda sekarang COLLAGEN CC CREAM hanya rm65 + special free gift + free penghantaran

Hanya perlu whatsapp / pm / sms kami di 011-32958062 @ 017-9032179 untuk dapatkan tawaran harga istimewa

Limited offer kepada anda di luar sana

👸 nantikan kemunculan produk kami di majalah wanita , slot iklan tv dan radio

Sekian terima kasih

Agent dan stokis diperlukan di seluruh negeri..jana pendapatan anda bersama kami..

Hanya tinggalkan no tel anda di ruangan komen kami akan menghubungi anda utk menjadi agent @ stokis kami yg berdaftar

Banyak keistimewaan menanti agent / stokis jika mencapai target jualan hadiah menarik menanti anda
⭐️ handphone
⭐️ beg berjenama
⭐️ set produk raily
Kami alu-alukan kesungguhan anda untuk menjana pendapatan bersama kami

Salmon Collagen ?

info

COLLAGEN CC CREAM yg menggunakan bahan-bahan aktif semulaJadi, mengandungi SPF 50+ dan yg paling menarik adalah terdapat SALMON COLLAGEN yg di import khas dari FRANCE.

Percaya atau tidak tapi itulah hakikatnya….kami tidak akan sekali-kali MENIPU pelanggan kami…itu JANJI kami

Apa itu SALMON COLLAGEN

Jika sebelum ni banyak yg kita dengar produk-produk kecantikan menggunakn collagen TETAPI ingin kami TEKANKAN banyak di antaraNYA menggunakan TALAPIA collagen bukannya SALMON collagen…TETAPI produk kami satu-satu seumpamanya Menggunakan SALMON collagen…
__________________________

KENAPA SALMON COLLAGEN :
7 kali ganda lebih baik dari talapia collagen yg terdapat di dalam kebanyakan produk lain.
dapat mencerahkan kulit
membaiki dan mencantikkan struktur kulit yg rosak
menggebukan kulit
menghilangkan parut dengan berkesan tanpa ragu
mengurangkan garis halus (awet muda)
mengatasi masalah jeragat dan pigmentasi
mengurangkan penghasilan jerawat dan boleh mengecutkan jerawat
__________________________

|| Moisturizing + Sun Screen + Whitening + Make up = all in ONE ||

KINI anda mampu mengucapkan selamat tinggal kepada
wajah kusam dan tidak bermaya
cela dan parut diwajah
lebihan minyak diwajah
jeragat dan pigmentasi
kulit wajah tidak sekata

Kini ANDA mampu TERSENYUM dan HELLO kepada
glowing dan flawless
wajah segar dan cantik tanpa cela
wajah bebas minyak

No NEED day cream
❌No NEED sun block
❌No NEED compact powder

🔜 ONLY with collagen cc cream ALL in ONE anda juga mampu menjadu seperti artis-artis diluar sana.

✅HANYA 15 minit selepas memakaiNYA anda mampu tersenyum dan lebih berkeyakinan utk berjumpa dengan rakan-rakan dan org ramai.

INSTANT produk to make your life BEAUTIFULL

Tawaran HEBAT kepada anda semua yg nk cantik yg nk glowing yg nk flawless

Collagen cc cream + special free gift + free postage HANYA dengan harga rm65.00 (semenanjung)

Collagen cc cream + special free gift + free postage HANYA dengan harga rm70.00 (sabah & sarawak)

Tempahan hanya melalui kami Anda layak utk mendapatkan yg DIATAS

Cepat PM / WHATSAPP / SMS kami di:-

☎️ +6011 3295 8062
☎️ +6017 903 2179
dengan SEGERA‼️‼️
Stock Adalah terhad.jadi JIKA ingin dapatkan harga diATAS SILA PM laju-laju.

Ramai yg sudah berpuas hati… Anda bila lagi???Jadikan HARI RAYA yg bakal tiba kenangan TERINDAH anda.

TAWARAN HEBAT DARI RAILY

slide3

Pr©m©si pr©m©si
TAWARAN HEBAT DARI RAILY

Fenomena COLLAGEN melanda bumi malaysia..kami dari Raily memperkenalkan kepada anda semua COLLAGEN CC CREAM di rumus khas dari SALMON FISH COLLAGEN exclusively IMPORT from PARIS…

Bukan TALAPIA Collagen seperti kebanyakan produk kecantikan lain TAPI SALMON COLLAGEN

Yg nk CANTIK yg nk kulit muka SEKATA yg nk hilangkan kesan-kesan CELA Silakan cuba collagen cc cream by ‪#‎raily‬

Whitening + Moisturizing + Sun Screen + Make up = all in ONE
____________________________

Anda JIMAT Masa Anda JIMAT Wang

Hanya dengan satu cream mampu memberikan IMPAK maksimum kpd wajah anda

Untuk anda diluar SANA.. Kami menawarkan promosi BETUL-BETUL memuaskan

|| Collagen CC cream + special free gift + free postage ||

PM / WHATAPPS / SMS ke +6011 3295 8062 @ +6017 903 2179

Hantar CODE ” RCCOLLAGEN ” anda layak mendapatkan harga istimewa dari kami…

Tawaran adalah TERHAD

Selagi stock MASIH ADA

,

Kelebihan COLLAGEN CC CREAM by RAILY

shikin

Pernahkah ANDA menghadapi kulit yang BERMINYAK, KUSAM, CELA-CELA, BLACKHEAD & WHITEHEAD dan KRIM DIMUKA CAIR??
Kini tidak lagi dengan COLLAGEN CC CREAM by RAILY.

Satu-satunya PRODUK YANG MENGGUNAKAN SALMON COLLAGEN.
__________________________
Bagi pelanggan diluar sana yang mahu muka mcm syahin dibawah:

– berseri & bersinar
– membuang dan mengurangkan MINYAK di muka.
– flawless
– naik seri wajah
– tegang
– bebas jerawat
– awet muda
– tutup cela-cela
– melindungi dari sinar UV & UVB.
– nyah Jeragat
– baiki struktur kulit dari dalam & luar.
– memutihkan muka

Yang PENTING CC CREAM RAILY, MERESAP KE DALAM KULIT DAN MEMBAIKI STRUKTUR KULIT DARI DALAM.
__________________________

Tidak perlu lagi krim malam & krim siang. Hanya dengan Collagen CC Cream sudah cukup buat anda jelita dan berseri. Membuatkan anda lebih NATURAL BEAUTY.

Flawless + Glowing + moisturizing + Whitening + Sun screen + Make up = ALL in ONE
__________________________

Kami Raily sedia membantu anda semua.
Hanya taip PM pada ruangan COMMENT dan kami akan berikan HARGA beserta FREE GIFT & FREE POSTAGE untuk pelanggan yang cepat.

RAILY
JELITAMU.. NYATA BERBEZA 💫💫💫

BIG STOKIS at INDONESIA

indo

Morning semua… 😎😎 HAPPY weekends DAY…
tetiba rasa HEPI sgt dpt pic from our BIG STOKIS at INDONESIA ..picture ni dia kata dia guna COLLAGEN CC CREAM…. ALLAMDULILLAH collagen CC CREAM mendapat sambutan di sana

KEJELITAANMU KEMBALI dengan COLLAGEN CC CREAM

slide4

Anda sering mengalami muka BERJERAGAT? KUSAM?? TONA KULIT TIDAK SEKATA?? BERMINYAK?? BINTIK-BINTIK HITAM & PUTIH?? KERING?? KULIT SENSITIF?
Inilah MAGIC Cream yang Merawat dan Membaiki struktur kulit dari DALAM.

Serlahkan KEJELITAANMU KEMBALI dengan COLLAGEN CC CREAM dari RAILY.

Anda hanya perlu PM di ruangan KOMEN dan kami akan berikan harga yang terbaik buat PELANGGAN yang dihormati.
__________________________

“HARGA PROMOSI”
Harga Semenanjung
RM 65.00 + free postage + free gift

Harga Sabah&Sarawak
RM 70.00 + free postage + free gift
__________________________

Segala infomation berkaitan produk ini sila PM saya terus ke FB atau whatsapp/mesagge ke talian +6017 903 2179 @ +6011 3295 8062

RAILY
JELITAMU.. Nyata Berbeza 💫💫

Pengenalan Raily

slide3

Assalamualaikum….. Hai korang…lamenye i x update blog. Nasib baik la blog x tumbuh kulapok kn? Klau x mmg da bnyak naik la kulapok kat blog ni.hihihi….actually i create blog ni khas tuk my new produk CC cream by Raily.. produk tu di jangka siap 9/4/2015 tpi sebab ade sikit maslah teknikal so insyaALLAH by this wekend dpt la produk tu..huhuhuhu… mesti korang tertanya2 kn ape la CC cream tu? Okeh sini i nk crite dlu kenapa i buat produk ni.. Produk ni terhasil sebab one of my family member ni ade masalah muka.. xkira la produk ape dia pkai dpt hasil kejap je means bile 2 3 bulan muka dia back to normal.. jeragat, Muka jadi merah, Tona kulit x sekata.. macam i sendiri pon i hadapi tona kulit tak sekata.. even macam2 produk i guna pon still problem yg same i hadapi.. since kitorng ade maslah tu i buat researh sikit2 pastu i ckp kat hubby i rase nk buat produk sendiri la.. i nk buat colageen cc cream.. dia ckp okeh i boleh cuba but make sure success.. so kitorang buat reseach pasal colagen, cc cream , spf ape semua then kitorng jmpe the right person yg boleh tolong kitorang setup tuk produk ni.. berbulan2 jugak la jumpe bagai deal semua try sample ape semua and lastly i dpt ape y i nk and i yakin ade antara2 u alls kat luar sane nk kn bnda y same… cantik tanpe ubah ape2.. instant cantik. Sekali habis duit xpyah tngu hasil, xpyah sampai muka jadi merah jadi mengelupas.. kesan dia sgt2 ohsemmm u alls..hihihi… semua org tahu kn kelebihan spf, keistimewaan colagen.. macam i, i xminat pakai makeup tebal2 pastu mula la time panas habis muka berpeluh pastu nampak la bedak2 krim2 kat muka tu.. tapi sejak i pakai cc cream ni rase mcm x pkai ape2 kat muka sebab dia ringan sgt2.. pastu klau xnk pkai bedak pon xpe.. just pkai dia je than da boleh keluar rumah dgn yakinnya..hahahahaha.. mase dpt sample i xtry sorang2 tapi i bagi2 sample yg i dpt tu dekat org2 terdekat yg mane i kenal dan boleh di guna pakai kata2 nye. Alhamdulillah rata2 bagi feedback yg sgt2 i rase terharu smpai kn produk ntah mane2 tapi da ade y bertanye sbb tgk muka si pemakai.. syukur alhamdulillah…. so i harap korang2 di luar sane pon yg mane nk try nk cuba produk ni boleh email i okeh. Xpon contact je no yg i bagi tu, skrang i buat promosi sempena pengenalan produk. Sape cepat dia dpt taw.. xlupe jgak kpd yg nak jadi agen tu sgt2 di alukan tuk jadi family raily insyaALLAH bnyak keistimewaan agen yg kami sediakn.. kite same2 cari rezeki bangkit same2 bina kehidupan yg lebih cemerlang..cewahhhh… ayat bukan main lagi… hahahaha… okeh la u alls nati i cite psal kelebihan colagen cc cream lgi ekk.. banyak ni nk share.. da berat ase kepala tanggung ayat2 nk luahkn kt sini.hahahaha… okeh bye xoxo