slider-bg

BRILLO
Skin Foundation

Solekan Sempurna Serta-Merta.

slider-bg

Alami Sendiri
Solekan Sempurna.

✔ Tona kulit sekata
✔ Muka tidak berminyak
✔ Pigmentasi tidak kelihatan
✔ Make up sekata

slider-bg

Kesan SEAWAL
5 Minit.

Atau Wang Anda DIKEMBALIKAN.

Anda mempunyai masalah berikut?

  • Tona kulit tidak sekata
  • Muka berminyak
  • Pigmentasi di muka
  • Alah pada cuaca panas
  • Make up mudah cair
  • Make up bercampuk

Anda mesti pernah mengalami atau mengetahui tentang flek hitam ini kan. Dengan adanya flek hitam, tentu akan mengganggu penampilan anda. Berbagai cara akan di lakukan untuk menghilangkan atau memudarkan flek hitam tersebut. Cara menghilangkan flek hitam dan mengawal daripada ianya tumbuh dengan lebih banyak adalah dengan penggunaan bedak asas yang sempurna dan bersesuaian dengan kulit.

Anda selalu berkata:

  • Kalaulah ada sesuatu yang boleh menghilangkan pigmentasi ni

  • Kalaulah muka dah tak berminyak

  • Kalaulah muka ni sekata je bile bergambar

Hurm…

Salah satu penyelesaian masalah anda adalah dengan penggunaan bedak asas yang sempurna dan bersesuaian dengan kulit.

BRILLO Skin Foundation dapat membantu mengatasi masalah tersebut dan mendapatkan wajah yang bebas cela untuk lebih berkeyakinan.

Dengan hanya 10 saat anda kini tampil lebih berkeyakinan dan bergaya.

  • Meratakan Tona Kulit

    Tona kulit tidak sekata menjadi lebih rata dan sedia untuk make up. Tutup flek hitam, pigmentasi, noda hitam dan putih yang hodoh dengan segera.

  • Perlindungan Sinar UV & UVB

    Wajah anda dilindungi dari sinar ultra violet A & B yang berbahaya kepada kulit.

  • Mencerah, Menegang & Menganjalkan

    Kandungan unik Brillo iaitu Salmon Collagen bukan sahaja menutup cela malah membaiki struktur kulit anda. Dengan setiap sapuan, kulit wajah anda menjadi semakin cerah, anjal dan tegang.

  • Menjimatkan Masa Bersolek

    Tak perlu lagi buang masa di depan cermin. Sapukan Brillo dan pakai make up jika perlu. Mudahnya!

Brillo Skin Foundation lulus KKM, diyakini halal (diperbuat dari bahan organik) dan diuji keberkesanannya.

 
mb-guarantee
gmp
best-seller-product
natural
no-animal-testing

Rahsia Ikan Salmon

BRILLO skin foundation satu-satunya alas bedak yang menggunakan isian kolagen ikan salmon sebagai bahan asasnya. Seperti yang kita tahu terdapat banyak khasiat salmon kolagen berbanding kolagen-kolagen lain yang berada di pasaran Malaysia.

Dengan kandungan kolagen yang ada bertindak sebagai agen pemutih dan antioksidan yang kuat, bahan aktif dan bahan pelembap yang ada juga dapat menbantu masalah kulit wajah. Kolagen yang ada dapat menegangkan serta menganjalkan kulit wajah.

Kandungan SPF yang tinggi bertindak sebagai pelindung kulit daripada sinaran UV dan UBV. SPF yang bekerja melindingi kulit wajah dari sinaran terus pancaran matahari yang boleh menyebabkan kulit wajah gelap dan kusam kerana sun burn.

Secara amnya BRILLO skin foundation dapat membantu melembapkan kulit wajah dan bertindak sebagai antioksidan yang mana ia dapat memelihara sel-sel kulit yang sentiasa terdedah dengan radikal bebas supaya tidak mudah rosak dan akan menyebabkan berlakunya proses awal penuaan.

Kandungan Vitamin C dan E dapat membantu kulit wajah mengekalkan kestabilan hormon dan meningkatkan proses pemutihan pada kulit wajah secara proses alami. Rasai sendiri kulit wajah berseri dengan hanya 10 saat dengan sapuan BRILLO skin foundation.

BRILLO skin foundation sesuai untuk kulit yang macam mana?

Untuk pengetahuan semua BRILLO skin foundation di datangkan hanya dalam satu warna iaitu natural code. Sesuai untuk semua jenis kulit orang asia melainkan kulit yang terlalu cerah atau terlalu gelap. Tetapi masih boleh di cuba mengikut kesesuaian pemakai dan kuantiti yang digunakan.

Boleh bawa solat?

BRILLO skin foundation sangat-sangat mesra solat kerana tidak terdapat bahan terlarang di dalamnya. Silikon adalah bahan polimer non-organik yg bersifat tidak berbau, tak berwarna, kedap air, tidak rosak akibat bahan kimia, tahan dalam suhu tinggi. Jadi silikon lebih baik dihindari kerana bahan ini melekat dan tidak larut dan susah dihilangkan atau dibersihkan. Jadi penting dari aspek TAHARAH (BERSUCI). BRILLO skin Foundation ini boleh digunakan tanpa was-was.

Untuk perempuan sahaja atau lelaki pun boleh pakai?

BRILLO skin foundation boleh digunakan oleh semua; termasuk ibu mengandung dan lelaki.

Berapa lama boleh tahan?

Bila apply BRILLO skin foundation pada wajah ianya boleh bertahan sehingga 10 jam atau lebih. Bergantung pada si pemakai. Tidak perlu selalu top up ianya akan kekal dan dapat mengawal minyak di muka.

Satu kotak tahan berapa lama?

Satu kotak BRILLO skin foundation terdapat 3 isian. Kesemuanya 15ml. Tahan sehingga 2 bulan atau lebih bergantung pada si pemakai.

Alat bantuan yg saya boleh gunakan untuk memakai Foundation ini?

Sponge getah yg bersih & berus khas untuk foundation.

Bilakah waktu sesuai saya memakai BRILLO skin Foundation ini?

Setiap hari & bila-bila masa. Amat sesuai untuk semua majlis. Kecuali pada waktu tidur biarkan kulit wajah bernafas kerana malam adalah waktu untuk merehatkan wajah dari bebanan alat kosmetik.

Formula yang terdapat dalam BRILLO skin foundation?

Salmon collagen, Vitamin C & E, L-Glutathione.

Adakah terdapat bahan-bahan terlarang?

DIJAMIN tidak mengandungi bahan TERLARANG atau BAHAYA seperti merkuri, hidrokinon, asam retinoat, resorsinol dan alpha hydroxy acids.

Perlukah saya pakai bedak kompak selepas pakai BRILLO skin foundation?

Seronoknya tentang BRILLO skin foundation ialah anda tidak perlu oleskan bedak compact selepas sapuannya ke wajah. Ini kerana ianya sudah melindungi wajah anda dari sinaran UV dan UVB serta kulit wajah menjadi glowing dan berseri walaupun tanpa bedak.

Dapatkan Brillo Skin Foundation

dan tingkatkan keyakinan diri anda!

  • Jaminan 100% Berkesan

    Jangan bimbang, kami akan memulangkan wang anda 100% sekiranya produk ini langsung tidak berkesan!

  • Jaminan 100% Barang Sampai

    Jangan bimbang, kami akan memulangkan 100% wang anda sekiranya barang tidak sampai ke tangan anda!

  • Jaminan Sokongan Selepas Jualan

    Jangan bimbang, anda boleh menghubungi bahagian Khidmat Pelanggan kami di 013 702 9009 jika terdapat sebarang persoalan.

Beli dari HQ

Klik butang Add To Cart untuk pembelian terus dari HQ Raily Cosmetic.

RM80.00 Add to cart

payment-icon

Beli dari Agen
© 2015 Raily Cosmetic. Semua Hakcipta Terpelihara | Web by PakarCMS