Pengenalan Raily

slide3

Assalamualaikum….. Hai korang…lamenye i x update blog. Nasib baik la blog x tumbuh kulapok kn? Klau x mmg da bnyak naik la kulapok kat blog ni.hihihi….actually i create blog ni khas tuk my new produk CC cream by Raily.. produk tu di jangka siap 9/4/2015 tpi sebab ade sikit maslah teknikal so insyaALLAH by this wekend dpt la produk tu..huhuhuhu… mesti korang tertanya2 kn ape la CC cream tu? Okeh sini i nk crite dlu kenapa i buat produk ni.. Produk ni terhasil sebab one of my family member ni ade masalah muka.. xkira la produk ape dia pkai dpt hasil kejap je means bile 2 3 bulan muka dia back to normal.. jeragat, Muka jadi merah, Tona kulit x sekata.. macam i sendiri pon i hadapi tona kulit tak sekata.. even macam2 produk i guna pon still problem yg same i hadapi.. since kitorng ade maslah tu i buat researh sikit2 pastu i ckp kat hubby i rase nk buat produk sendiri la.. i nk buat colageen cc cream.. dia ckp okeh i boleh cuba but make sure success.. so kitorang buat reseach pasal colagen, cc cream , spf ape semua then kitorng jmpe the right person yg boleh tolong kitorang setup tuk produk ni.. berbulan2 jugak la jumpe bagai deal semua try sample ape semua and lastly i dpt ape y i nk and i yakin ade antara2 u alls kat luar sane nk kn bnda y same… cantik tanpe ubah ape2.. instant cantik. Sekali habis duit xpyah tngu hasil, xpyah sampai muka jadi merah jadi mengelupas.. kesan dia sgt2 ohsemmm u alls..hihihi… semua org tahu kn kelebihan spf, keistimewaan colagen.. macam i, i xminat pakai makeup tebal2 pastu mula la time panas habis muka berpeluh pastu nampak la bedak2 krim2 kat muka tu.. tapi sejak i pakai cc cream ni rase mcm x pkai ape2 kat muka sebab dia ringan sgt2.. pastu klau xnk pkai bedak pon xpe.. just pkai dia je than da boleh keluar rumah dgn yakinnya..hahahahaha.. mase dpt sample i xtry sorang2 tapi i bagi2 sample yg i dpt tu dekat org2 terdekat yg mane i kenal dan boleh di guna pakai kata2 nye. Alhamdulillah rata2 bagi feedback yg sgt2 i rase terharu smpai kn produk ntah mane2 tapi da ade y bertanye sbb tgk muka si pemakai.. syukur alhamdulillah…. so i harap korang2 di luar sane pon yg mane nk try nk cuba produk ni boleh email i okeh. Xpon contact je no yg i bagi tu, skrang i buat promosi sempena pengenalan produk. Sape cepat dia dpt taw.. xlupe jgak kpd yg nak jadi agen tu sgt2 di alukan tuk jadi family raily insyaALLAH bnyak keistimewaan agen yg kami sediakn.. kite same2 cari rezeki bangkit same2 bina kehidupan yg lebih cemerlang..cewahhhh… ayat bukan main lagi… hahahaha… okeh la u alls nati i cite psal kelebihan colagen cc cream lgi ekk.. banyak ni nk share.. da berat ase kepala tanggung ayat2 nk luahkn kt sini.hahahaha… okeh bye xoxo

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>